9 Vreselijke feiten over Hoodia

 

Lees negen onthullende feiten over de ongelooflijke Hoodia, en waarom zou je erg voorzichtig zijn bij het bestellen van uw volgende 30 dagen Hoodia aanbod.

 

Iedereen is het horen van het nieuws en de buzz op het semi wonderbaarlijke plant genaamd Hoodia Gordonii die helpt om uw eetlust te verminderen. Het gewichtsverlies goeroes wedden hun shirts dat mensen die zeer uitgedaagd in het verliezen van gewicht ten goede zal komen in een grote weg door het regelmatig verteren hoodia. Ik zal nu spellen rechte en harde feiten over Hoodia dat ik tijdens het uitvoeren van onderzoek over deze exotische planten online hebben gevonden.

Feit # 1

Er zijn verschillende soorten van Hoodia. Hoodia Gordonii in het bijzonder, is een zeldzame plant die groeit in Zuid-Afrika.

Feit # 2

Hoodia Gordonii is moeilijk om te groeien en groeit alleen onder bepaalde klimatologische omstandigheden die de Zuid-Afrikaanse regio biedt.

Feit # 3

Hoodia Gordonii staat op de Rode Lijst van bedreigde soorten bedoelende-it

kan uitgestorven in de nabije toekomst.

Feit # 4

Alleen Hoodia Gordonii heeft het molecuul die effectief de eetlust onderdrukt.

Feit # 5

Vanwege de schaarste, authentieke Hoodia is duur; dus als je Hoodia in advertenties geadverteerd voor $ 20-30,00 per fles, sluit je portemonnee en rennen!

Feit # 6

Het huidige aanbod van pure Hoodia is snel afneemt; dus, is het groeiende moeilijker om 100% pure Hoodia welk waar vinden.

Feit # 7

Als gevolg van de stijgende vraag naar Hoodia en de snelle uitputting van levering van het echte spul, zijn veel oneerlijke verkopers brutaal liggend in hun promotie-advertenties en de verkoop ofwel nep of inferieure Hoodia onder de populaire merknamen. Wees uiterst voorzichtig met welke Hoodia product dat u overwegen te bestellen.

Feit # 8

De FDA is niet de levering van echte Hoodia, wat betekent dat u gemakkelijk kunt uiteindelijk het kopen van nep Hoodia bij uw lokale gezondheid winkel of online te regelen.

Feit # 9

Er bestaat een overvloed aan valse Hoodia in vergelijking met

de 100% pure spul beschikbaar via een paar eerlijke verkopers.

Uw absoluut de beste inzet om te voorkomen dat het kopen van nep-of inferieure Hoodia is gewoon om jezelf goed te informeren over deze geweldige planten voordat je je eerste of volgende bestelling te plaatsen.